NIEUWE WEBSITE LIVE!

Geschreven door: Leander

Nieuwe website IBCKozijnen specialist in kozijnen van hout

Vandaag is het zover; de nieuwe website van IBCkozijnen is live! Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best een beetje trots op. We nodigen je graag uit een kijkje te nemen.

Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Dat we vooruit gaan. En dat we daarin willen investeren. Natuurlijk met als doel  vastgoedbeheerders, bouwprofessionals en woningbezitters zo optimaal mogelijk te bedienen. We treven het er altijd naar u makkelijker te maken.  Waar dan ook; in het voor traject, op de bouwprojecten of in de nazorg. Hiervoor zoeken we altijd de beste digitale tools om sneller, beter te kunnen werken.

We willen vooruit en zijn ook praktisch ingesteld. Neem bijvoorbeeld de rekentools. Bij IBCKozijnen brengen we u graag op ge hoogte van alle hulpmiddelen die in de markt bestaan om uw huis duurzamer en keuze makkelijker te maken. Geleidelijk brengen we die allemaal voor u online.

We zijn nu live en achter de schermen gaan we vooral verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. U vindt er regelmatig nieuwsupdates, informatie over wet- en regelgeving, duurzaamheid ontwikkelingen, aantrekkelijke aanbiedingen en vooral ook interessante  blogartikelen van onze specialisten. Want IBC Kozijnen is niet alleen uw leverancier van houten kozijnen, maar vooral  uw partner die u helpt waar mogelijk. Met aanvullende diensten, kennis en informatie en natuurlijk advies op maat.

Wij nodigen u van harte uit onze website te bezoeken en te bekijken. Natuurlijk leren wij ook graag van uw feedback!