Hoogste standaard, laagste prijs

Cruijff had het kunnen zeggen: de dingen zijn logisch totdat ze niet meer logisch zijn. De prijs- kwaliteitverhouding van IBCKozijnen was een paar jaar geleden nog ondenkbaar. Ons geheim?

Een slimme en unieke samenwerking tussen verschillende Europese topleveranciers. Zo leveren wij de hoogste standaard (Scandinavisch) vakwerk voor een ongekend scherpe prijs. En het is nog duurzaam ook. Maar vertrouw ons vooral niet op onze mooie blauwe ogen. Onze kozijnen komen met 10 jaar garantie. Zo weet je zeker dat het goed zit.

Nordic comfort, Dutch design

IBCKozijnen combineert het beste uit Europa. Ons Noord-Europese grenen en eiken groeit in Letland. In de winter gaat er 30 graden vorst over de bomen, wat voor een ongekende hardheid zorgt. Voor het hang- en sluitwerk gebruiken we louter Duitse gründlichkeit. Frankrijk, wereldwijd befaamd om zijn glassector, levert het glaswerk. De assemblage vindt plaats in een hypermoderne Letse fabriek die is toegespitst op de veeleisende Scandinavische markt. En het design, dat is is 100% Dutch, want laten wij daar nu net goed in zijn.
Zo komt het allemaal slim samen.

Het geluk van een kleinere footprint

Driedubbel- of zelfs vierdubbel HR-glas, slimme coatings, naad- loze afwerking – IBCKozijnen hebben de neiging zichzelf terug te verdienen. Oude of slechte ramen en kozijnen zijn energielekken. Door te kiezen voor de kwaliteit van IBCKozijnen, bespaart u vanaf dag 1 op uw energieverbruik. Dat is leuk voor uw portemonnee, maar ook goed voor het milieu.
Het klimaat profiteert dubbel bovendien, want in tegenstelling tot veel andere kozijnen, komt alles uit Europa en is de productie van A tot Z gecontroleerd. Alvast gefeliciteerd met uw kleinere footprint!

Geen kopzorgen

IBCKozijnen is een zusterbedrijf van IBConstruction, een veel- geprezen, vakbekwaam aannemersbedrijf in de Randstad.
Advies, prijsbepalen, inmeten, montage, onderhoud – reken op een transparante en supersoepele uitvoering zonder kopzorgen. Niet vooraf, niet tijdens en niet nadien.
U krijgt de hoogste kwaliteit tegen een voorheen ongekend lage prijsstelling. In één moeite maakt u ook nog eens een belangrijke duurzaamheidsslag.
Tel uit uw winst.

Van goed advies tot strak gelakt kozijn

Advies en inmeten

Er komen veel keuzes om de hoek kijken bij het kiezen van een raamkozijn. Het soort raam, isolatiewaarde, materiaalkeuzes, afwerking, kleur, vergunningstrajecten.
We komen altijd eerst op locatie langs om mee te denken en in te meten. Zo krijgt u een helder en specifiek inzicht in de technische implicaties en de kosten. Dit offertetraject is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Het werk begint

Wanneer we een akkoord hebben, doet u een aanbetaling van 40% Wij gaan aan het werk. Alles wat we in de fabriek kunnen doen, doen we in de fabriek. Dat is voordeliger en het scheelt u een hoop onrust in huis. In de meeste gevallen werken we de kozijnen afgelakt en wel af, uiteraard in elke mogelijk RAL kleur.
Na gemiddeld vier weken nemen we contact met u op voor het inplannen van de eindmontage.

Installatie

Het verwijderen, plaatsen en de afwerking buiten vindt plaats op één dag. We werken altijd met ons vaste team. Vakmanschap, ervaring en kwaliteit zijn zo gegarandeerd. De binnenafwerking is op basis van nacalculatie, behalve als we daar in de offertefase andere afspraken over hebben gemaakt.
In alle gevallen communiceren we zo transparant mogelijk wat de opties zijn en welke kosten daarbij horen.